O nas

ETOS Solutions je inovativno tehnološko podjetje, z dejavnostjo razvoja informacijskih rešitev za podporo poslovnim procesom. Po meri naročnikov razvijamo različne namizne, spletne in mobilne programske rešitve, s katerimi elektroniziramo poslovne procese podjetij. Kakovost in zanesljivost naših storitev ter najsodobnejša informacijska tehnologija v podporo poslovnim procesom, so naše vsakodnevne obveze, za vaše brezskrbno poslovanje. V podjetju ETOS Solutions tako enostavne, kot tudi zahtevne razvojne projekte obravnavamo individualno, saj smo prepričani, da so samo celovite in personalizirane sistemske rešitve, pravi ključ do poslovnega uspeha naših naročnikov.

Smo tudi inovator na področju razvoja lastnih digitalnih vmesnikov za elektronizacijo poslovanja z nepremičninami in gradnjo interoperabilnih podatkovnih omrežji. Pod blagovno znamko NETOS Smart Buildings Platform, razvijamo lastne module za vodenje uporabnikov različnih nepremičnin, vodenje rednih in drugih vzdrževalnih del v nepremičninah, elektronsko izmenjavo dokumentov med uporabniki ter upraviteljem ali lastnikom, masovni obračun z možnostjo vodenja plačil na več uporabnikih po različnih ključih delitev, zajem in obdelavo odčitkov porabe energentov, ponudbo izdelkov in storitev bazi uporabnikov. Glavna prednost rešitve NETOS so Master Data Manager, spletna tehnologija in modularnost. NETOS programske module preko digitalnih vmesnikov povezujemo z IoT napravami v interoperabilno omrežje, ki odgovarja različnim potrebam na trgu.

Sodelujemo s številnimi priznanimi domačimi in tujimi ponudniki kompatibilnih programskih rešitev na področju elektronizacije in optimizacije poslovnih procesov podjetji, vodenja financ in poslovnih sredstev ter ponudniki Iot opreme in rešitev. Naša največja prednost je razumevanje kompleksnih sistemov, izkušnje na področju optimizacije poslovanja in vodenja uporabnikov, obvladovanje spletnih tehnologij in zagotavljanje učinkovitih, cenovno primernih rešitev na različnih programskih platformah.

V letu 2018 je podjetje ETOS Solutions sklenilo konzorcijski sporazum z uveljavljenim tehnološkim podjetjem Robotina. Cilj konzorcija je izgradnja enotne digitalne platforme, ki bo uporabnike različnih nepremičnin na podlagi njihovih preferenc in navad, povezala z različnimi IoT napravami (Smart Spaces) na eni strani in ponudniki storitev in izdelkov na drugi strani (Smart Services).

Svojo dejavnost je podjetje pričelo razvijati leta 2015 kot start-up, pod prvotnim imenom E-upravnik. Prva rešitev s katero se je podjetje predstavilo, je bil sistem ETOS Manager. Ta je v kombinaciji s sistemom ETOS Portal, upravnikom, investicijskim in stanovanjskim skladom, uporabnikom večstanovanjskih stavb ter poslovnih objektov omogočil enostavno, pregledno, elektronsko vodenje stroškov in del v stavbah, elektronsko podajanje pobud in naročanje storitev.

Vključeni smo v mrežo OASC (Open and Agile Smart Cities of Europe), podpirajo nas Euro Cloud Evrope, Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija iz evropskih strukturnih in razvojnih skladov. Bili smo nacionalni finalisti tekmovanj CESA Awards in PowerUp! By InnoEnergy. V letu 2018 smo bili z rešitvami naprednega spletnega upravljanja nepremičnin ETOS Smart Buildings Platform, nominirani za nagrado World Summit Award.

Vodstvo podjetja

Matic Sušnik, CEO
Vodi podjetje ter s svojimi izkušnjami, energijo in vztrajnostjo daje pravo spodbudo ekipi ob realizaciji tudi najbolj zahtevnih projektov. Matic ima dolgoletne izkušnje na področju razvoja poslovnih modelov, razvoja strategij prodaje, uvajanja produktov in inovacij, projektnega managementa ter upravljanja človeških virov.
Matevž Baškovč, COO
Kot vodja projektov sodelavce stalno navdihuje s svojim inovativnim razmišljanjem. Je kreator najbolj »odbitih idej« z izostrenim občutkom za prepoznavanje novih priložnosti in tehnologij. Projektne in podjetniške izkušnje je pridobil s sodelovanjem v razvoju različnih uspešnih start-up podjetij v regiji.
Tadej Bračun, CTO
Je izkušen razvijalec, z dolgoletnimi izkušnjami na področju razvoja in implementacije različnih poslovnih programskih rešitev. Kot vodja tehničnega razvoja, je v podjtetju zadolžen za tehnični razvoj projektov in vodenje dela sodelavcev v razvojnem oddelku. Najtežji izzivi so za Tadeja poslastica, zapletene probleme enostavno reši.

Strokovni sodelavci

Janko Popovič
Vodstvu podjetja svetuje pri pomembnejših poslovnih odločitvah, oblikovanju tržnih strategij in sklepanju strateških partnerstev. Janko ima bogate izkušnje na področju vodenja srednje velikih podjetji, s svojo široko socialno mrežo pa je tudi ključni člen pri sklepanju novih strateški partnerstev.
Rajko Fajmot
Strokovni svetovalec na področju razvoja modulov rešitve za vodenje stavb NETOS. Rajko je bogate izkušnje na področju vzdrževanja in poslovanja z nepremičninami pridobil kot dolgoletni tehnični direktor uspešnega upravniškega podjetja, dejaven pa je tudi kot član Združenja upraviteljev večstanovanjskih stavb.
mag. Franci Kodela
Svetuje vodstvu podjetja ob sklepanju pravnih poslov ter ob prijavah na domače in tuje razpise. Je pravni strokovnjak z dolgoletnimi odvetniškimi izkušnjami in številnimi referencami doma in širše v EU, zato je v veliko pomoč podjetju tudi pri mednarodnem mreženju in sklepanju tujih partnerstev.

Vas zanima več?

Kako vam lahko pomagamo?

Zahtevano
Zahtevano
Zahtevano
Zahtevano
ETOS Solutions d.o.o.
Industrijska cesta 1,
1000 Ljubljana
Slovenia
info@etos-solutions.com
+386 70 192 332

Zaposlitev

Pridruži se nam!

Si ambiciozen, samoiniciativen, tehnološki navdušenec, izkušen strokovnjak ali zagrizen vajenec, željan dela v inovativnem tehnološkem podjetju, te zanimajo zahtevni projekti, stalno izobraževanje in teambuildingi?

Izobraževanja in teambuildingi ;)
Moderni delovni prostori ;)

Zakaj ETOS Solutions?

Smo del skupine z več kot 100 izkušenih strokovnjakov, specializiranih na področju načrtovanja, implementacije in razvoja rešitev za elektronizacijo poslovnih procesov, poslovanja z nepremičninami in digitalizacijo stavb.

Kako lahko pridem v ekipo

V kolikor se prepoznaš v katerem od razpisanih delovnih mest, izpolni obrazec z jedernato predstavijo svojih znanj in preteklih izkušenj ter priloži CV, ki to potrjuje. Najbolj zanimive kandidate povabimo na pogovor, morda prav ti postaneš novi član ekipe.

Postani finalist ;)

Kaj ponujamo?

 • Stimulativno delovno okolje v modernih prostorih
 • Delo na projektih za domače in tuje naročnike
 • Stalno izobraževanje in udeležbo različnih dogodkov
 • Sodelovanje s strokovnjaki različnih področji
 • Fleksibilno in dinamično delo ter kreativno svobodo
 • Delo v hitro rastočem informacijskem podjetju
 • Možnost napredovanja in nagrajevanje uspešnosti

Kaj pričakujemo?

 • Strast do tehnologije, učenja ter raziskovanja novosti
 • Strokovno podkovanost ali zavzetost za izpopolnjevanje
 • Osebno urejenost zanesljivost in spoštovanje dogovorov
 • Samoiniciativnost, kreativnost in odgovornost
 • Sposobnost delovanja v timu in v open office okolju
 • Poznavanje tehnologij in področja delovnega mesta
 • Dobro pisno in govorno izražanje v angleškem jeziku

Prosta delovna mesta

Želel/a bi se oglasiti na kavi

Zahtevano
Zahtevano
Zahtevano
Zahtevano