Altamedics

Altamedics je farmacevtsko podjetje, ki deluje na različnih evropskih trgih. Učinkovitost in kakovost zdravil za zdravljenje bolnikov, krepitev poslovnih odnosov in partnerskih povezav na področju razvoja, preskrbe in oglaševanja so ključni vidiki poslovanja te družbe. Želja naročnika je bila, da prenovimo spletno stran in na novo postavimo spletno stran, ki bo farmacevtsko družbo s podobo in funkcionalnostmi poneslo v sam vrh prepoznavnosti, tako na domačem kot tudi tujih trgih.

Ključni izzivi za izvedbo

Ustvariti sodobno spletno stran, ki bo po dizajnu in funkcionalnostih izstopala od drugih družb v tej panogi. Samo obliko in določitev funkcionalnosti skeleta smo določili skupaj z marketinško agencijo BPCS, kjer smo združili moči in znanja  z razvojem in oblikovanjem. Z novo podobo spletne strani želimo širiti prepoznavnost podjetja na trgu, želimo doseči rast prodaje farmacevtskih izdelkov lastne blagovne znamke naročnika. Želimo, da skrbno načrtovana uporabniška izkušnja na spletni strani doseže zastavljenje KPI indikatorje naročnika.

Ključni izzivi za izvedbo
Rezultat projekta

Rezultat projekta

Oblikovali smo rešitev, ki je prilagojena zahtevam naročnika. Predstavitev vsebin na strani smo prikazali slikovno, na strani je omogočeno dinamično spremljanje vsebin. Spletna stran omogoča sprotno optimizacijo vse od upravljanja leadov ob veljavni evropski GDPR zakonodaji, implementacijo prodajnih modulov na samo spletno mesto kot tudi celovito podporo sistema za potrebe digitalnega oglaševanja. Vložen trud v oblikovanje in implementacijo spletne strani se skriva v skrbno načrtovanih detajlih, ki porabnika ponesejo na novo dimenzijo uporabniške izkušnje.