Spletni klub uporabnikov

Uveljavljena upravniška družba, ki se s tržnim deležem uvršča med največje v Sloveniji. Družba je hkrati članica velike skupine podjetji, ki poleg upravljanja z nepremičninami delujejo še v trgovini, storitvah in drugih dejavnostih. Kot nagrado za zvestobo so se odločili organizirati spletni klub, v katerem svojim uporabnikom razširijo ponudbo s storitvami podjetji v skupini. Poudarek pri tem ni le na izdelkih, temveč tudi na načinu komunikacije in povečanju vključenosti uporabnikov.

Ključni izzivi za izvedbo

  • oblikovanje rešitve, ki bo osebju omogočala enostavno upravljanje (upravljanje zahtevkov, nalaganje novih ponudb, zagotavljanje kakovosti storitve),

  • oblikovanje enotne prijave (enostaven dostop do e-trgovine) in navzkrižno preverjanje avtentičnosti uporabnika (ali je dejanski uporabnik storitev upravljanja – sistem v realnem času preverja več podatkovnih baz podjetja),

  • oblikovanje sistema finančnega nagrajevanja zvestobe, ki je hkrati povezan v računovodski sistem podjetja. Ideja izoblikovanja bonusov, ki temeljijo tudi na zgodovini plačil upravniških in drugih storitev.

Ključni izzivi za izvedbo
Ideja in izvedba

Ideja in izvedba

Ideja je bila oblikovanje platforme, ki bo uporabnikom družbe na enostaven in uporabniku prijazen način ponudila razlilčne izdelke in storitve ter jih preko komunikacijskih kanalov medsebojno povezala. V sodelovanju z naročnikom in oblikovalskim birojem Medias Kreativ, je podjetje ETOS Solutions izoblikovalo spletno rešitev imenovano Spletni klub uporabnikov. Rešitev smo oblikovali in priredili za več različnih kategorij:

  • spletna trgovina (ekskluzivni izdelki),

  • tržnica (kupci lahko medsebojno izmenjujejo rabljene izdelke),

  • aktualne ponudbe (področje kjer so na voljo vse aktivne ponudbe, kot so novi izdelki, počitnice ali izobraževalni programi),

  • »naroči izvajalca« (modul, ki uporabnikom omogoča enostaven dostop do baze preverjenih podizvajalcev družbe: vodovodar, električar, slikopleskar…).

Rezultati projekta

Razvili smo uspešno rešitev, ki je integrirana v računovodski sistem in druge podatkovne baze družbe ter omogoča enotno prijavo s preverjanjem uporabnikov. Zgrajeni so kanali preko katerih lahko podjetje zajame svoje uporabnike na spletu in jih nagradi s programom zvestobe. Kupcem je omogočeno zbiranje bonusov, ki temeljijo na nagrajevanju plačilnih navad. Z zbranimi bonusi lahko uporabniki kupujejo izdelke po znižani ceni, podjetje pa spremlja njihove navade in temu prilagaja ponudbo.

Rezultati projekta