CR center

Podjetje CR center d.o.o., ima v lasti blagovno znamko OMNJOM. Pod okriljem te znamke  se nahaja proizvodnja in prodaja domačih sladoledov, tortic in domačih ledenih čajev v pristni kavarni in slaščičarni v Celju. Naročnik je želel posodobiti svojo spletno stran. Naročnikovi želji smo seveda ugodili in implementirali živahno in mamljivo spletno stran, ki pooseblja naročnikove vrednote.

Ključni izzivi za izvedbo

S strokovnim in premišljenim načrtovanjem uporabniške poti na prenovljeni spletni strani smo želeli povečati ugled podjetja in širiti prepoznavnost blagovne znamke na domačem trgu. S osveženo podobo spletne strani smo želeli dvigniti bazo obstoječih kupcev, ter pritegniti tudi nove kupce. Oblikovanje spletne strani in z njim povezavno načrtovanje uporabniške izkušnje je bilo ključnega izziva, saj smo želeli ustvariti mamljivo spletno stran, kot je mamljiv sladoled in vse ostale slaščice, ki nastajajo pod okriljem izvirnih slaščičarskih rok.

Ključni izzivi za izvedbo
Rezultati projekta

Rezultati projekta

Pri oblikovanju spletne strani smo uporabili pristne fotografije sladoledov OMNJOM, posnete v slaščičarskem ateljeju. Spletna stran je igriva a še vseeno pregledna. Omogočeno je enostavno nadgrajevanje in dodajanje interaktivnih vsebin, po želji se lahko na spletn mesto doda tudi modul za glasovanje novih mamljivih sezonskih okusov sladoleda, dodajanje predlogov uporabnikov za nove okuse, podajanje mnenj ipd. Dodatna interakcija s porabniki je mogoča preko kontaktnega obrazca. Na zahtevo se lahko na spletno stran dodajo tudi vtičniki za družbena omrežja.