Herman & partnerji

Herman & partnerji je komunikacijsko svetovalna agencija. Je stičišče, kjer se srečajo strateško svetovanje, kreativnost in tehnologija, se odpirajo neslutene možnosti na vseh ravneh komuniciranja in svetovanja. In prav na tem stičišču prihodnosti ustvarja agencija Herman & partnerji. Agencija je specializirana za 4 ključne storitve, ki so porazdeljene v steber Strategija, steber Ugled, steber Znamka in steber Tehnologija. Ključne vidike poslovanja podjetja ter priložnosti za navezovanje novih poslovnih stikov in sklepanje strateških partnerstev, je podjetje želelo predstaviti na novi, moderno izoblikovani spletni strani.

Ključni izzivi za izvedbo

  • Postaviti spletno stran z izpopolnjeno vizualno podobo in dovršeno uporabniško izkušnjo.

  • Želeli smo povečati prisotnost in prepoznavnost podjetja Herman&partnerji na spletu.

  • S poslovnimi partnerji smo želeli vzpostaviti strateško komuniciranje na spletu.

Ključni izzivi za izvedbo
Ideja in izvedba

Ideja in izvedba

Podoba agencije Herman & partnerji temelji na stilizirani črki H, katere barve in vzorci se ves čas spreminjajo. Dinamična podoba je odraz dinamične industrije, v kateri agencija nastopa – zato je dinamično in barvito tudi spletno mesto. Načrtovali smo uporabniško pot. Oblikovali smo rešitev, ki je narejena po meri porabnika, le ta si lahko sam barvno prilagodi pristajalno stran. Na spletni strani smo oblikovali naslednje kategorije: predstavitev agencije, predstavitev ključnih storitev, predstavitev partnerjev, oblikovali smo modul »dogovorite se za sestanek«, oblikovali smo modul z aktualnimi ponudbami za prosta delovna mesta. Vmestili smo Facebook in LinkedIn vtičnik, za dodatno promoviranje in doseganje rasti sledilcev na obeh družbenih omrežjih.

Rezultati projekta

Postavili smo dovršen, pregleden, polno odziven spletni portal, ki odgovarja zahtevam in željam naročnika. Omogočili smo enostavno prilagoditev besedila, omogočeno je enostavno dodajanje interaktivnih vsebin. Na spletni strani smo omogočili integracijo digitalne platforme za storitve e-poštnega trženja kot je npr. Mailchimp.

Rezultati projekta