VIVIOT spletna stran

VIVIOT je digitalna platforma za pametne prostore. Z VIVOT digitalno platformo je omogočena digitalizacija naročnikovih objektov, ki so lahko razni namestitveni objekti, konferenčni centri in sobe, parkirišča, zdravilišča, nakupovalna središča ipd. Rešitev v obliki spletne strani, ki služi kot predstavitev izdelka, ter mobilnih aplikacij predstavlja končnemu uporabniku celovito brezkontaktno upravljanje portfelja, brez posredne človeške interakcije preko skrbno načrtovane in prilagojene nadzorne plošče. Rezultat rešitve je optimizacija delovnih procesov ter izboljšanje učinkovitosti procesov.

Ključni izzivi za izvedbo

  • kupcem nazorno prikazati funkcionalnosti digitalne platforme,

  • oblikovati dovršen dizajn,

  • implementirati funkcionalnosti digitalne platforme,

  • omogočiti enostavno optimizacijo spletne in mobilne aplikacije,  

  • načrtovati uporabniško izkušnjo prilagojeno zahtevam in segmentu potencialnih kupcev,

  • na spletu vzpostaviti strateško komunikacijo s poslovnimi partnerji,

  • vzpostaviti ciljno oglaševanje preko spletne strani,

Ključni izzivi za izvedbo
Dograditev funkcionalnosti

Dograditev funkcionalnosti

V sami spletni in mobilni aplikaciji smo implementirali rezervacijski sistem, v aplikaciji je omogočeno prebiranje QR kode, uporabo mobilne aplikacije smo segmentirali na več končnih uporabnikov ter tako omogočili jasen pregled funkcionalnosti v sami aplikaciji.

Rezultati projekta

Implementirali smo dovršen, polno pregleden spletni portal, ki odgovarja zahtevam naročnika. Omogočeno je enostavno nadgrajevanje interaktivnih vsebin, preko zbiranja leadov ob upoštevanju GDPR vodil je omogočena nadaljnja obdelava podatkov za pridobitev čim večjega števila strank.

Rezultati projekta