Dg 69 - spletna trgovina

Podjetje Dg 69 d.o.o. je vodilni uvoznik ekološkega sadja in zelenjave v Sloveniji. Ta položaj omogoča konstanten dotok svežih pridelkov in velik obseg dela, zato so se v podjetju odločili, da bodo razvili še en prodajni kanal za lokalno prebivalstvo in pa za podjetja, ki bi naročala sadje v svoje pisarne kot dodano vrednost za svoje zaposlene. Poslanstvo podjetja Zdrava dostava je oskrbovanje gospodinjstev s svežim sadjem in zelenjavo ter tako poskrbeti za polno dozo vitaminov in zagotoviti zdrav življenjski slog v slovenskih domovih. Posebnost zdrave dostave je, da je vso sadje iz ekološke pridelave. Zdrava dostava posluje brez plastike, zabojčki so iz lesenih ali kartonastih gajbic, ki so namenjene povratni embalaži, svoje porabnike pa ozaveščajo z zero waste načinom življenjskega sloga. S skrbnim načrtovanjem in priprave mrežnih modulov po meri in zahtevah naročnika, smo želeli povečati rast prodaje naročnika, dvigniti ugled podjetja ter utrditi naročnikov položaj na trgu.

Ključni izzivi za izvedbo

Ustvariti sodobno spletno trgovino prilagojeno po meri vsakega posameznika. Ključni izziv pri postavitvi te trgovine je bil, da smo se popolnoma prilagodili preferencam uporabnikom – v spletni trgovini si lahko vsak sestavi svoj personaliziran paket izdelkov, ki se lahko uporabniku dostavlja konstanto ob določenih intervalih (uporabnik si sam izbere mesečni interval dostavljanja – recimo 1x tedensko, 3x tedensko, 2x mesečno ipd.). S prenovljeno spletno trgovino, ki je sedaj veliko bolj interaktivna, smo želeli povečati prodajno usmerjenost na spletnem mestu.

Ključni izzivi za izvedbo
Dograditev funkcionalnosti

Dograditev funkcionalnosti

Oblikovali smo enostavno nakupovalno doživetje. V spletni trgovini smo vgradili časovni in terminski okvir naročanja za lažjo organizacijo naročnika na eni strani ter končnega uporabnika na drugi strani, saj je uporabnik točno vedel, kdaj bo prejel dostavo na dom. Vgradili smo modul za zbiranje leadov, zbrani leadi se nato lahko dodatno segmentirajo glede na preference kupcev, tako da lahko vsak kupcev prejme le tiste novice in ponudbe, ki so zanj relevantne in ga zanimajo.

Rezultat projekta

Izoblikovali smo dovršeno spletno trgovino, prilagojeno po merah in zahtevah naročnika. Nakupovanje v spletni trgovini je enostavno, tako da smo zagotovili prijazno uporabniško izkušnjo. V spletni trgovini je omogočeno enostavno nadgrajevanje funkcionalnosti in dodajanje novih interaktivnih modulov. Spletna trgovina ima zbranih veliko kontaktnih podatkov, ki se lahko ob upoštevanju GDPR določil integrirajo v celovit CRM sistem.

Rezultat projekta