Spletne in mobilne aplikacije

Na najnovejših spletnih tehnologijah razvijemo aplikacijo za potrebe vašega podjetja. Svojo storitev nadgradimo z zamišljenim dizajnom in poglobljenim načrtovanjem uporabniške izkušnje. Pristop in izbrano tehnologijo prilagodimo željenim funkcionalnostim aplikacije in potrebam naročnika, po potrebi se aplikacija razvije kot native za naprave iPhone in Android.

Načrtovanje

Spletne aplikacije

Načrtovanje in razvoj spletnih aplikacij, grajenih po meri naročnika, na najnovejših spletnih tehnologijah (ASP .NET/MVC (C#), Ext .NET, HTML5, CSS3, Javascript, PHP, Java). Na podlagi podrobne analize vaših potreb, izberemo najprimernejšo tehnologijo in vam zgradimo spletno aplikacijo, ki na ravni interaktivnosti in uporabnosti ne zaostaja za mobilno izvedbo. Svojo storitev nadgradimo z zamišljenim dizajnom in poglobljenim načrtovanjem uporabniške izkušnje.

Sistemske rešitve

Mobilne aplikacije

Načrtovanje in razvoj native in cross-platform mobilnih aplikacij za naprave iPhone in Android. Pristop in izbrano tehnologijo prilagodimo željenim funkcionalnostim aplikacije in potrebam naročnika. Poskrbimo, da je aplikacija enostavna in nudi dobro uporabniško izkušnjo, odlično deluje in je učinkovita. Za razvoj aplikacij uporabljamo Xamarin, JAVA, HTML5, ReactNative in AngularJS.

Vas zanima več?

Kako vam lahko pomagamo?

Zahtevano
Zahtevano
Zahtevano
Zahtevano
ETOS Solutions d.o.o.
Industrijska cesta 1,
1000 Ljubljana
Slovenia
info@etos-solutions.com
+386 70 192 332

Tehnologije