Spletne strani, trgovine in digitalni marketing

Potrebujete učinkovito spletno mesto za povečanje obsega vašega posla? Prišli ste na pravo mesto, naši izkušeni strokovnjaki po vaših željah razvijejo spletno stran ali spletno trgovino, ki učinkovito predstavi vaše produkte ali storitve, za dodatno učinkovitost, pa spletno mesto podpremo še z optimizacijo in spletnim oglaševanjem.

Web pages

Spletne strani

Načrtovanje in razvoj učinkovite spletne strani zahteva temeljito načrtovanje in jasno strategijo. Odzivno spletno oblikovanje prinaša dosledne izkušnje na namiznih in mobilnih napravah, kar pripomore k ohranjanju skladnosti blagovnih znamk in sporočil. Naša izdelava spletnega mesta, ki se bo odzvala ne glede na napravo ali velikost zaslona, izjemno izboljša SEO v vašem podjetju. Od začetnega posvetovanja do implementacije produkta tesno sodelujemo z naročnikom, da zagotovimo učinkovito, odzivno in SEO optimizirano rešitev (Wordpress, Drupal, HTML5, CSS3, Javascript).

Web shops

Spletne trgovine

Imate odličen izdelek ali storitev in bi želeli povečati prodajo, oziroma imate zastarelo spletno trgovino, ki ne daje več pravih rezultatov. Na podlagi predstavitve vaših produktov in prodajnih usmeritev pripravimo predloge in razvijemo rešitev, ki ustreza zastavljenim ciljem. Z uporabo naprednih orodij kot je Woocommerce, lahko brez težav integriramo rešitve za e-poslovanje neposredno v vašo spletno stran, ali pa vam zgradimo samostojno spletno stran na platformi NopCommerce, PrestaShop ali Magento.

SEO

Optimizacija spletnih mest - SEO

Za uvrščanje vašega spletnega mesta v iskalnikih pred konkurenco, poskrbimo za optimizacijo (SEO). S tem poskrbimo, da bodo potencilane stranke z vnosom iskalne besede, vašo spletno mesto našle med zadetki višje od konkurence. V kolikor gradimo novo spletno mesto, že pred začetkom izvedbe izberemo ključne besede, ki najbolje predstavljajo vaše produkte ali dejavnost in potem poimenovanje vseh ključnih kategorij, naslovov in vsebinskih sklopov gradimo na teh besedah.

Advertising

Spletno oglaševanje

Dobro optimizirano spletno mesto (SEO), prilagojeno za mobilne naprave, daje boljše rezultate in je dobro izhodišče, vendar v nasičenem svetu interneta to še vedno ni dovolj za konkretne prodajne rezultate. Dodatno podkrepimo vaše spletno mesto s strategijo iskalniškega oglaševanja SEM: pripravo oglaševalskih akcij preko Google Adwords, Faceebok oglaševanjem, E-mail marketingom ali izvedbo spletnih nagradnih iger.

Vas zanima več?

Kako vam lahko pomagamo?

Zahtevano
Zahtevano
Zahtevano
Zahtevano
ETOS Solutions d.o.o.
Industrijska cesta 1,
1000 Ljubljana
Slovenia
info@etos-solutions.com
+386 70 192 332

Tehnologije